F.A.Q. або питання-відповіді про кокосову пасту

Кокосова паста або кокосова манна - це продукт, виготовлений з м'якоті кокосу. Власне, це і є м'якоть кокосу, яку перетворюють на пюре для зручності використання та зазвичай піддають термічній обробці. Ми обрали декілька запитань про кокосову пасту, які найчастіше чуємо від наших клієнтів.

1. Кокосова паста - те й саме, що і кокосова олія? 
Кокосова олія є компонентом кокосової м'якоті. Це окремий продукт, для виготовлення якого олію спеціально видавлюють з кокосової м'якоті. Кокосова олія майже прозора в рідкій формі і швидко застигає при пониженні температури. Кокосова паста має густу консистенцію завдяки присутності м'якоті і при високих температурах не перетворюється на рідкий стан.

2. Чи можна використовувати кокосову пасту для смаження?
Ні, для смаження потрібно використовувати кокосову олію. 

3. В чому різниця між кокосовою пастою та кокосовою манною?
Кокосова манна - це маркетингова назва кокосової пасти, різниці між ними немає. 

4. Чи можна їсти кокосову пасту ложкою?
Так, кокосову пасту можна їсти в її оригінальній формі, а також додавати до смузі, десертів, соусів або використовувати як топінг. 

5. Чи можна їсти кокосову пасту тим, хто дотримується дієти?
Не дивлячись на те, що кокосова паста є повністю натуральним та корисним для здоров'я продуктом, через високий вміст жиру її потрібно їсти з обережністю групам людей, які мають дотримуватися дієти за станом здоров'я або для регуляції ваги. Ми рекомендуємо проконсультуватися з вашим лікарем або нутріціологом перед покупкою кокосової пасти. 

В нашому магазині можна купити кокосову пасту найвищої якості без цукру та консервантів.